Betaalmogelijkheden voor de Canada eTA aanvraagkosten

Bewerkt: Mar 10, 2020 | Tags: Canada eTA-websiteproblemen, Wijzig Canada eTA, Canada eTA betaling

Inleiding

Voordat u een eTA aanvraag indient moet de betaling afgerond zijn. De betaling voor eTA moet zijn ontvangen door Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) voordat de ingediende aanvragen in behandeling kunnen worden genomen. Zodra een aanvraag succesvol is betaald en ingediend ontvangt u een bericht op het e-mailadres dat u op het eTA formulier heeft gegeven.

De betaling voor een eTA kan worden afgerond door middel van verscheidene soorten debet- of kredietkaarten. De soorten kaarten die momenteel worden geaccepteerd zijn Visa® Debit, Visa® Credit, MasterCard® Debit, MasterCard® Credit, American Express®, Discover®, Diner’s Club, Maestro® of JCB®. De aanvragers kunnen niet telefonisch of door middel van een cheque of bankoverschrijving betalen. De betalingen kunnen enkel online verricht worden.

Betalingsveiligheid

Betalingen die zijn aangeleverd via de eTA verwerkingswebsite worden behandeld volgens de internationale voorschriften van de Standard Payment Card Industry – Data Security Standard (PCI-DSS), die vastgesteld zijn door de voornaamste banken en betaalkaartenmaatschappijen. Dit is een garantie voor de veiligheid van de persoonlijke gegevens van de cliënt. Alle betalingsgegevens die worden verzonden van uw browser naar de website zijn beveiligd door een versleutelde HTTPS verbinding. De gegevens van kaarten worden niet opgeslagen. Verder wordt er waar dit mogelijk is een veilige 3DSecure technologie gebruikt voor extra veiligheid ten behoeve van de kaarthouder.

Fouten tijdens de betaling

Er kunnen fouten optreden tijdens de betaling van de eTA doordat een kaart ongeldig is of doordat de factureringsgegevens niet kloppen, vanwege een verwerkingsfout van de bank of de kredietkaartenmaatschappij of wanneer de betaling wordt geweigerd. De aanvragers kunnen ook hinder ondervinden tijdens de betaling door problemen met de Canada eTA website of andere technische problemen. Als een aanvrager tijdens de betaling problemen ondervindt, dan is het raadzaam te checken of de gegevens op het formulier juist zijn ingevuld, of misschien een andere betaalkaart te gebruiken, of geld over te boeken naar de betreffende bank of kredietkaartrekening. Als de aanvrager dan nog problemen ondervindt dient hij of zij contact op te nemen met de kredietkaartenmaatschappij of de bank door de gegevens te gebruiken die op de achterkant van de kredietkaart of debetkaart staan om meer inzicht te krijgen in het oplossen van het probleem.

Actualiseren van uw eTA aanvraag na de betaling

Helaas kunnen de aanvragers nadat zij betaald hebben en de aanvraag ingediend is, geen veranderingen meer aanbrengen. Daarom is het belangrijk dat de aanvragers de gegevens die zij op hun formulier hebben gezet zorgvuldig overlezen alvorens de aanvraag te verzenden. Als er een fout is gemaakt moet de aanvrager een nieuwe aanvraag versturen, bij voorkeur voordat er een beslissing is genomen door IRCC over de eTA -aanvraag.

Conclusie

De betalingen voor de eTA moeten worden afgerond voordat de aanvraag wordt verzonden. Dit wordt gedaan door middel van een kredietkaart of debetkaart van een erkende betaalkaartenmaatschappij. Aanvragers die ontdekken dat zij een fout hebben gemaakt op hun eTA aanvraag dienen een nieuwe aanvraag te versturen voordat er een beslissing is genomen aan de hand van het eTA aanvraagformulier waar de fouten in staan, aangezien zij een eerder ingediende aanvraag niet meer kunnen actualiseren.

Vraag de juiste reisvergunning voor Canada aan

Als u in het bezit bent van een paspoort van een land dat in aanmerking komt voor de Canadese eTA, zoals het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen of een van de vele andere in aanmerking komende landen, dan hebt u een goedgekeurde eTA nodig voordat u voor toeristische, zakelijke of medische doeleinden naar Canada reist. Ga aan de slag met uw aanvraag of raadpleeg de eTA-eisen voor meer informatie over de Canadese eTA.

Canadese eTA aanvragen